top of page

COSMETICA 

Tratamente faciale

4.jpeg

Exfoliere controlata peeling

O gama avansata de peelinguri chimice specifice, sigure si eficiente, usor de controlat. Se trateaza hiperpigmentarile, semnele procesului de imbatranire, urmele de acnee si alte imperfectiuni. Peelingurile sunt selectate in functie de natura cauzei, dar si de caracteristicile individuale ale pacientilor, in special de tipul pielii.

MST (Mezoterapie)

O terapie premium pentru reintinerirea pielii si tratarea cicatricilor, folosind cel mai avansat sistem automatic de micro-ace pentru rejuvenarea pielii (numindu-se mezoterapie cu ace). Se utilizeaza doar cu ace sterile si de unica folosinta (cartuse) care sunt create special pentru diferite zone ale pielii. Beneficii: tonifiere, lifting si reintinerirea pielii, amelioreaza ridurile si liniile fine, fara traume si recuperare rapida.

Tratament facial complet

Tratament facial cosmetic ce parcurge toate etapele unui tratament cosmetic bazic: demachiere, tonifiere, peeling, extractie, fiole, masaj facial, gat si decolteu si masca.

Tratament facial de curatire 

Tratament facial cosmetic ce parcurge toate etapele unui tratament cosmetic simplu: demachiere,tonifiere,peeling,extractie,

si masca.

Tratament facial premium 

Tratament facial cosmetic imbunatatit, ce parcurge etapele: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, extractie, fiole, masaj facial,

gat si decolteu, masca si crioterapie locala.

Tratament Secrets Sothys

Acest tratament combină elegant și stilat ingrediente unice pentru o experiență de neuitat.

SQT Bio Microneedling

Acesta este un tratament revolutionar pentru rejuvenarea si regenerarea pielii care utilizează micro-ace microscopice, extrase din spiculele de burete cultivate în lacurile de apă dulce.

IMG_8697.jpg

 Pensat 

Vopsit gene 

Vopsit sprancene 

Epilare cu ceara

bottom of page