top of page

SQT BIO MICRONEEDLING

SQT BIOMICRONEEDLING
SQT Biomicroneedling Tratament
SQT Spongilla Spicule

SQT Bio Microneedling este un tratament revolutionar despre care toata lumea vorbeste in ziua de astazi in lumea de beauty & wellness, datorita efectelor si rezultatelor sale incredibile!

SQT Bio Microneedling este un tratament nou-nouț care utilizează micro-ace microscopice care sunt extrase din spiculele de burete cultivate în lacurile de apă dulce. Bureții sunt puri, naturali și vegani și nu conțin substanțe chimice sau acizi.

În doar 5 minute, 3 milioane de microace naturale silicioase sunt introduse direct în stratul dermei prin masajul cu mâinile pentru a stimula regenerarea colagenului. SQT stimulează răspunsul de vindecare a cicatricilor și crește reînnoirea celulelor pielii. Crearea de colagen și elastină este inițiată pe măsură ce pielea se vindecă, oferindu-ți un efect ce poate fi observat aproape instantaneu.

Setul de SQT Anti Aging Rejuvenation Set este pentru anti îmbătrânire, perfect pentru toate tipurile de piele și deosebit de benefic pentru intervalele de vârstă 30-70 de ani. Tratamentul are ca scop netezirea ridurilor si cresterea fermitatii pielii în timp ce actioneaza ca un agent de lifting și remodelare, îmbunătățind elasticitatea pielii și întinerind din interior!

bottom of page