top of page

CE SPUN CLIENTII NOSTRII

"Recomand cu mare drag epilarea cu laser care imi face pielea mai fina si rezultatele se vad inca de la prima sedinta.

Tenzi este o persoana asa de faina si te primeste cu o energie foarte buna. Abia astept fiecare intalnire cu ea!"

~ LAURA DANA ~

"Cand ajungi aici, te cuprinde instant linistea si starea de bine! Salonul e foarte cochet, curat si bine organizat. Se respecta programarile, iar personalul este mega dragut si profesionist. Intr-un cuvant este un loc pentru rasfat si buna dispozitie. Recomand din suflet si multumesc!"

~ GIANNINA CIOTESCU ~

"Incepand de la intrare, salonul are un ambient cald iar personalul este foarte placut. Tenzi, cu mainile ei magice, te baga intr o stare din care nu ai mai vrea sa iesi. De fiecare data cand merg la Tenzi nu imi mai vine sa plec de la salonul ei! Fatuca asta face magii!"

CERBE SILAGHI DANIELA ~ 

"Dotat cu aparatura moderna si personal foarte competent, Crioestetica by Tenzi este o locatie pe care o recomandam cu caldura! Cu siguranta, cand vom reveni la Timisoara, o sa va vizitam!"

~ DAN SIMULE ~

"Este o mica oaza de relaxare iar atmosfera este foarte primitoare si serviciile sunt de calitate! Cand pleci de aici, esti cu totul alta persoana. Iti dai reset si ai o stare de bine de nedescris. Cu siguranta voi reveni!"

~ RICHARDA DICU ~

"La Tenzi nu iti mai vine sa pleci! De cum intri pe usa, intelegi ca iti va fi greu sa mai pleci. E locul in care te simti alintata. Tenzi e cea care are leac la toate, presoterapie, starvac, epilat, pensat, etc. Si cel mai tare e ca e AS in toate. Nu da gres cu una! Recomand cu maxima incredere. Top! Pe data viitoare, Tenzi, multimesc ca intotdeauna!"

~ CAMELIA PRIPAG ~

"Recomand cu drag! Tenzi te face sa te simti ca acasa!"

~ DAMARIS CIURDAR ~

"Crioestetica by Tenzi este locul in care poti incepe sa te redefinesti pe tine insati si sa te bucuri de beneficiile celor mai extraordinare tratamente realizate cu profesionalism si empatie de Tenzi Diminescu Multumesc, Tenzi!"

~ MIRELA STOEAC-VLADUTI ~

"Recomand cu drag epilarea cu laser. M-a ajutat sa scap de foliculita, iar pielea este mult mai catifelată acum. S-au văzut rezultate încă de la primele sedinte. Multumesc Tenzi!"

~ ANDREA MISCOI ~

"Mulțumesc Crioestetica by Tenzi pentru răsfăț, pentru textura și aspectul îmbunătățit, vizibil, al tenului meu, pentru energia cu care îmi încep fiecare dimineața când vin la voi, pentru aromaterapie, pentru tratație, pentru zâmbete și multe alte beneficii.

Mulțumesc Tenzi! Esti minunata pentru tot ceea ce faci pentru noi...sa ne simțim mai frumoase și mai răsfățate!"

~ SIMONA MARIA SERBAN ~

"Sunt foarte multumita de sedintele de epilare definitiva si am avut rezultate vizibile inca dupa prima sedinta. Recomand cu incredere!"

~ IULIA IOSIF ~

"Best experience! Recomand cu drag!"

~ KRISS LUP ~

"Un loc magic! Tenzi e speciala, iar procedurile facute aici te ajuta sa te simti mai bine!"

~ LAVINIA MELANIA BRATU ~

bottom of page