top of page
purple hydrangea
Business Iconic Image

Despre CRIOESTETICA by Tenzi

Crioestetica by Tenzi doreste sa ofere clientilor sai cele mai proaspete si revolutionare practici si servicii, respectand trendurile actuale si educand pe cat mai multa lume despre importanta grijii de sine, atat fizic cat si psihic.

Dupa 20 de ani de experienta in industria de beauty, m-am decis sa imi deschid propiul salon de infrumusetare in Timisoara, intentionand sa ofer servicii profesionale si produse pentru ingrjirea corpului  si al sanatatii, unde clientii mei se pot simti ca acasa.

CRIOTERAPIE

TRATAMENTE FACIALE

REMODELARE CORPORALA

EPILARE DEFINITIVA CU LASER

MASAJ CORPORAL

CRIOTERAPIE

Inainte de orice, Crioestetica by Tenzi ofera servicii noi pe piata si cu rezultate bune dupa nici un an de functionare, ceea ce ne certifica faptul ca puterea exemplului este cea mai buna.

Datorita faptului ca aceasta tehnica revolutionara, crioterapia cu azot lichid, lipseste cu desavarsire in Romania, am decis sa ofer oamenilor posibilitatea de a face aceasta procedura, atat prevetiv, cat si curativ, datorita nenumaratelor sale beneficii. Este o terapie adecvata timpurilor actuale, cand toti suntem pe fuga si nu mai avem timp de noi si de sanatatea noastra.

Intr-un cuvant…se castiga in sanatate pe termen lung,

datorita unei metode non-invasive!

o_edited.jpg

Situati in cea mai centrala zona a Timisoarei, cu un program foarte flexibil si cu o atmosfera calduroasa, centrul CRIOESTETICA by Tenzi te va intampina cu un zambet, o cafea si cu buna dispozitie, pentru a-ti oferi o minte sanatoasa intr-un corp sanatos!

Nessun post pubblicato in questa lingua
Quando verranno pubblicati i post, li vedrai qui.
bottom of page